امروز قصد داریم طرز تهیه دو نوع مربای تابستانی و خوشمزه را به شما آموزش دهیم ولی قبل از آموزش طرز تهیه مربای قیسی و مربای انجیر شما را با ارزش غذایی این ماده غذایی آشنا میکنم:

ارزش غذایی مربا

میزان ارزش غذایی در هر مربا، متفاوت است که این بیشتر بستگی به مواد تشکیل دهنده و نوع میوه دارد. اما به طور متوسط، مرباها حاوی انرژی، قند، کربوهیدرات و ویتامین‌های مختلف هستند.

به عنوان مثال یک قاشق غذاخوری از مربای توت فرنگی حاوی ۶٫۰۹ گرم آب، ۵۶۹ کالری، ۰٫۰۷ گرم پروتئین، ۰٫۰۱ گرم چربی، ۰٫۰۵ گرم کربنات، ۱۳٫۷۷ گرم کربوهیدرات، ۰٫۲ گرم فیبر و ۹٫۷ گرم قند است. همچنین ۰٫۰۲ میلی گرم مس، ۱٫۸ میلی گرم ویتامین  C، ۰٫۱ میلی گرم آهن و ۰٫۰۱۵ میلی گرم ویتامین B2  را برای بدن فراهم می‌کند.

با همه این اوصاف هستند کسانی که به مفید بودن مرباها برای سلامت بدن اعتقاد ندارند، به همین دلیل در ادامه به فهرستی از فواید خوردن مربا می‌پردازیم که البته به علت انرژی بالای مربا مصرف آن در وعده‌هایی مثل صبحانه و یا افطاری بیشتر توصیه می‌شود.

طرز تهیه مربای قیسی حرفه ای و خوش طعم

قیسی در آشپزی ایرانی بسیار کارآمد است و با آن غذاهای بسیاری تهیه میشود مثل آش ترش، قیسی پلو ، مربای قیسی و نیز میوه خشک تهیه کرد. همچنین در فصل هایی که زردآلو در دسترس نیست به راحتی میتوان با زردآلوی خشک مربای

مواد لازم برای مربای قیسی

  • قیسی : 250 گرم
  • شکر : 1 پیمانه
  • آب لیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
  • بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه
  • هل درسته  : به تعداد لازم

مربای قیسی


خوشمزه ترین مزه ها

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ایران دانشجو تیونینگ خودرو پارس آپشن ارائه دهنده انواع آپشن و لوازم جانبی خودروها کوله پشتی چورو فميلي انقلاب شکوهنمد اسلامی ایران نشریه کهکشان اندیشه آموزش ابتدایی مهمان خانه ها گلاسری نماوا کلیپ 9 بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد.